Kozmetikai kezeléseim

Vagheggi arckezelések

Minden bőrtípusra és igényre, több termékcsalád közül is választhatsz! Még a legérzékenyebb bőrökre is van speciális kezelés, így érzékeny bőrű Vendégeimnek is ajánlom! Nem tartalmaz parabéneket, allergiás reakciót nem vált ki.

Mikrodermabrázió

Gyémántfejes bőrcsiszolás, mely eltünteti az elhalt hámsejteket, bőrmegújító hatása révén nagyon jól alkalmazható foltos bőrre is!

Vagheggi arckezeléseim

Balance tisztító kezelés

A túlzott faggyútermelésnek több oka lehet. Lehetnek külső okai, mint a szennyezett levegő, hőmérséklet, stressz, de belső okai is, pl.: ha a hormonháztartás nincs egyensúlyban. A Balance kezelésemet a szennyezett, zsíros, problémás bőrre ajánlom bármely életkorban.

Rehydra mélyhidratáló kezelés

Rehydra kezelésem professzionális megoldást nyújt a bőr szomjúsága ellen. Olyan növényi hatóanyag koktélt tartalmaz, amely azonnali puhaságot, frissességet és hidratációt kölcsönöz a bőrnek. Ezt a hatást a hatóanyagok segítségével hosszan megőrzi a bőr. A Rehydra kezelés intenzív hidratálást biztosít bármely életkorban.

Emozioni Plus helyreállító kezelés

A kezelés fő hatóanyaga a kurkuma longa. Modern technológiákkal a legjobbat nyerjük ki a természetből, speciális és ökológiailag fenntartható eljárás során egy innovatív molekulát állítanak elő a kurkumából, ami a bőrön alkalmazva képes megelőzni és helyreállítani a stressz okozta irritációt. Az áfonya kivonatnak köszönhetően az Emozioni Plus kezelés igazán hatékony az érzékeny bőrökön.

75.15 lifting kezelés

A 75.15 egy inteligens génalapú kezelés, a XXI. század forradalmi megoldása a bőrfiatalításért és a bőr fiatalságának tartós megőrzéséért. Minden válasz az anti agingre egyetlen kezelsben: lifting hatás, fiatalabb arckontúr, megújult bőrkép.

Intense kezelés a környezeti hatások ellen

Az Intense egy multifunkcionális és nagy hatékonyságú kezelés azoknak a nőknek, akik nagyon energikusan és intenzíven élik a mindennapjaikat, sokféle technikai eszközt alkalmaznak. Az Intense termékek a mai modern kori nők bőrének ápolását segíti abban, hogy kisimultabb, ragyogóbb és védett legyen az elektronikai eszközeink által kibocsájtott nagy dózisú „kék fény” és a környezet szennyezés okozta káros hatások ellen.

Delay Infinity fiatalító kezelés

A munkával járó fáradtságot és stresszt, valamint a külső környezet káros hatásait 30 felett már nem tudja a bőr olyan gyorsan kiegyensúlyozni, mint fiatalabb korban. Ezért fontos a célzott kezelés, amelyek serkentik a kollagén- és elasztin rostok termelődését, stimulálják a mikrokeringést és friss élettel telítik a bőrt. A Delay Infinity kezelés a manióka kivonatnak köszönhetően egy új technológia révén biopolimert, egy 3D-s hálót hoz létre, ezáltal megerősítve és szétterítve a bőr felszínén egy rugalmas filmréteget. Ez a stabil biopolimer azonnali lifting-hatást ér el a bőrön, a bőr felszíne bársonyosan simává válik.

White Moon bőrtökéletesítő kezelés

A bőrön megjelenő foltokat, szürkeséget, fáradt, fakó bőrképet különböző hatások idézhetik elő. A szennyezett levegő, szmog, stressz, szabadgyökök képződését indíthatja el a bőrben, ami oxidálja a bőrfelszínt. A helytelen, túlzott napozás, a hormonális egyensúly megbomlása, az öregedési folyamatok szintén okozhatnak hasonló bőrtüneteket. A White Moon kezelés kiváló segítséget nyújt ezekre a problémákra.

Prima őszi/téli bőrmegújító kezelés

Az őszi/téli időszak a legideálisabb a bőrmegújításra. Bizonyos időközönként fontos stratégia a sejtmegújulás ösztönzése, azzal a céllal, hogy annak ritmusa változatlan maradjon. A Prima kezeléstől az arcvonások fiatalabbnak tűnnek, a ráncok kisimulnak és az árnyalati különbségek csökkennek. A bőrfelület egyenletes lesz és a pórusok is összeszűkülnek

Lime nyár előtti regeneráló kezelés

A Lime kezelés hatóanyagai felveszik a harcot a szabadgyökök ellen, ragyogást és energiát kölcsönöznek a bőrnek és mivel a nap káros hatásaitól is megvédik a bőrt, ideális előkészítés a nyár előtt. Antioxidáns, gyulladáscsökkentő, regeneráló, halványító és bőrderítő hatása van.

Szeretettel várlak a Kanizsai Cintia Beauty Szalonban!

Ha bármi

kérdésed van

Vedd fel velem a kapcsolatot!

8800, Nagykanizsa Magyar utca 2.

Nyitvatartás: bejelentkezés alapján