Rólam

Ismerd meg szalonom, ismerj meg engem

Szia! Kanizsai Cintia vagyok,

Kozmetikus mester, sminktetováló, szempilla stylist

2013-ban végeztem kozmetikusként Keszthelyen az Asbóth Sándor Szakközépiskolában. Kislánykorom óta kozmetikus szerettem volna lenni, így nagy álmom vált valóra, mikor kiváló minősítéssel elvégeztem az iskolát. Először alkalmazottként dolgoztam, ahol rengeteg dolgot megtanulhattam így biztos alapokkal indíthattam el 2018-ban saját vállalkozásomat.
2019-ben elvégeztem a mesterképzést, ahol tanulmányaimat még magasabb szintre emelhettem.
A fejlődés nagyon fontos számomra, számos továbbképzésen, tanfolyamon, konferencián veszek részt, hogy mindig tudjak valami újat mutatni a vendégeimnek. A szakma folyamatos fejlődése megköveteli, hogy mindig naprakészek legyünk. 🙂

Márkák, amiket használok

a Kanizsai Cintia Beauty Szalonban

Coffee Bean

Vagheggi

hagyományos, természetes kozmetikumok

Tudj meg többet

Kozmetikámban az olasz VAGHEGGI – kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat tartalmazó – termékekkel dolgozom. A VAGHEGGI ötvözte a hagyományos, természetes kozmetikumokat a legfejlettebb technológiával és kutatással, egyedi termékeket alkotva, a maximális hatékonyságért, amit így Neked nyújthatok. A VAGHEGGI professzionális, prémium kategóriás termékei minden bőrtípusra és igényre megoldást nyújtanak, vendégeim igényük szerint több termékcsaládból is választhatnak.

Coffee Bean

Karaja

professzionális smink

Tudj meg többet

A professzionális sminkek elkészítésekor Karaja termékeket használok. A Karaja a színek specialistája, tökéletes megjelenést bíztosít, ellenáll a párának, hő- és vízálló, hosszantartó hatása akár 13 órán át élvezhető. A Karaja smink kiválóan alkalmas természetes , nappali, alkalmi, esküvői sminkekhez, valamint fotózáshoz, cimlapfotókhoz és filmforgatáshoz. A kínálat az adott évszak sminktrendjének megfelelően félévente  új szín és termékválasztékkal bővül, így biztosíthatom Neked az aktuális trendeknek megfelelő választékot.

Coffee Bean

Lash

ultra könnyű és természetes pillák

Tudj meg többet

Extra könnyű és szuper vékony természetes hatású szempilla építés, és szempilla lifting. Főbb márkák amikkel dolgozom: Bestlashes, Lash&lashes, Szépséggyár.

Coffee Bean

NPM pigmentek

Tudj meg többet

Sminktetováláshoz elengedhetetlen a minőségi anyagok használata, ezért én a Méhn Tünde által forgalmazott NPM pigmenteket alkalmazom munkám során, a legszebb hatás elérése érdekében. 

Coffee Bean

RefectoCil

tartós szempilla- és szemöldökfestés

Tudj meg többet

Tartós szemöldök- és szempillafestés egyedi szín és forma kiválasztásával.

Coffee Bean

Studex

füllyukasztás

Tudj meg többet

Gyengéd és steril füllyukasztás hipoallergén fülbevalóval.

Szolgáltatás

Elégedett vendég

Facebook követő

Munkám során csakis prémium alapanyagokkal dolgozom. A Kanizsai Cintia Beauty szolgáltatásait úgy építettem fel, hogy teljes körű szépülést biztosíthassak Neked!

Nézd meg, milyen szolgáltatásokkal várlak!

Szeretettel várlak a Kanizsai Cintia Beauty Szalonban!

Ha bármi

kérdésed van

Vedd fel velem a kapcsolatot!

8800, Nagykanizsa Magyar utca 2.

Nyitvatartás: bejelentkezés alapján