Szolgáltatásaim

Ismerd meg exkluzív szolgáltatásaim

Kozmetikai kezeléseim

Kozmetikámban az olasz VAGHEGGI – kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat tartalmazó – termékekkel dolgozom., professzionális, prémium kategóriás termékei minden bőrtípusra és igényre megoldást nyújtanak.

Szempilla styling

Extra könnyű és szuper vékony természetes hatású szempilla építés, és szempilla lifting. Akár műszempillával szeretnéd elérni az igéző tekintet hatását, akár természetesebb megoldásra vágysz, itt megtalálod a neked megfelelő megoldást!

Smink

Karaja termékeket használok, professzionális termékeivel elkészíthetem Neked a tökéletes nappali, alkalmi, vagy esküvői sminkeket. A kínálat az adott évszak sminktrendjének megfelelően bővül, így biztosíthatom Neked az aktuális trendeknek megfelelő választékot.

Sminktetoválás

Ha gyönyörű, természetes hatású szemöldöktetoválásra vágysz, olvass bővebben a szemöldöktetoválás szolgáltatásomról!

Studex fül- és orrlyukasztás

A Studex® System75TM a legmagasabb higiéniai és sterilitási elvárásokat ötvözi az egyszerű és biztonságos használattal. Gyengéd és profi megoldás, ragyogó hipoallergén fülbevalóval, melyet érintésmentesen helyezünk a készülékbe. Alkalmazása alig észrevehető, halk és gyors.

Tartós szempilla és szemöldök festés

Szempilla- és szemöldök festés a Te adottságaidhoz igazítva! A színek és forma precíz megválasztásával a tartós festés végeredménye tökéletesen fog illeni vonásaidhoz. A RefectoCil festékeket használom, melynek nagyon sokféle árnyalata és színe létezik így a vendégem minden kérésének eleget tudok tenni. 

Gyantázás

Szalonomban elérhető hagyományos gyantázás, a klasszikus szolgáltatások kedvelőinek, valamint Cukorpaszta gyantázás, mely során a szőrtelenítés cukorpasztával történik, amely nem irritál, és a visszér esetén is alkalmazható.

Szeretettel várlak a Kanizsai Cintia Beauty Szalonban!

Ha bármi

kérdésed van

Vedd fel velem a kapcsolatot!

8800, Nagykanizsa Magyar utca 2.

Nyitvatartás: bejelentkezés alapján