Szemöldöktetoválás

Púderes és Szálas szemöldöktetoválás

Mit érdemes tudni róla?

Forradalmian új technika

A szálas és púderes szemöldök tetoválást a Méhn Tünde által forgalmazott NPM Oron 60 sminktetováló géppel végzem.
Csúcskategóriás készülék, mely precíz kialakításának köszönhetően a pigmentet egyenletesen ossza el a bőrben, a szálak tökéletesen vékony, természetes hatásúak lesznek, a púderes technikánál gyönyörű átmenetet érhetünk el vele.

A szálas technika leginkább azoknak ajánlott, akinek nem zsíros a bőre, kipirosodásra nem hajlamos, akiknek még nem volt tetoválva a szemöldökünk vagy már annyira elhalványodott, hogy alig észrevehető a régi tetoválás. Ugyanis ekkor tud igazán szépen és természetesen beleolvadni a természetes szőrszálak közé.

A púderes vagy más néven ombre szemöldöktetoválást színátmenetes satírozással készítjük. Ennek lényege, hogy nincsenek éles kontúrok, a szemöldök eleje halványabb majd fokozatosan sötétedik kifelé. Ugyanígy világosodik felfelé is ott az alja erőteljesebb. Ez adja a természetesebb púderes hatást.
Tartóssága személyenként eltérő lehet, függ a bőrtípustól, a technikától, a választott színtől vagy akár az egyén életmódjától is. Ez körübelül átlagosan 1-3 év.

A tetoválást megelőz egy személyes konzultáció, mely során tájékoztatlak minden részletről, és megtervezzük a vonásaidhoz illő egyedi színt és formát.

Ha gyönyörű, természetes hatású szemöldöktetoválásra vágysz, ezt a szolgáltatást Neked ajánlom!

 

Referenciám

Tekintsd meg eddigi munkáimat

Szeretettel várlak a Kanizsai Cintia Beauty Szalonban!

Ha bármi

kérdésed van

Vedd fel velem a kapcsolatot!

8800, Nagykanizsa Magyar utca 2.

Nyitvatartás: bejelentkezés alapján