Smink

KARAJA

Mit érdemes tudni róla?

A színek specialistája

A karaja professzionális sminktermékeivel dolgozom, nappali, estélyi, esküvői sminkhez egyaránt ezt használom.

A nappali smink kicsit visszafogottabb, a mindennapokra készül, természetes fényhez és hétköznapi viselet mellé.

Alkalmi smink különleges partyra, összejövetelre, fontos eseményre nagyszerű választás. Itt erőteljesebb a smink, használhatunk csillámot, látványosabb rúzsokat.

Az esküvői sminket megelőzi egy próbasmink, hogy a menyasszony tesztelni tudja a tartósságot. Megbeszéljük előtte, hogy a smink mindenhez passzoljon a nagy napján, így mikor eljön az esküvő napja ezzel már ne kelljen foglalkoznia.

A márkáról

A Karaja Make Up vállalatot Mauro Pederzzoli alapította 1985-ben Olaszországban Bergamo tartományában.

A dekorkozmetikai ipar vezetői között számontartott vállalat termékeit a kiváló minőség és a folyamatos innováció fémjelzi. A Karaja Make Up termékeket rendkívül nagy szakértelemmel, a legkorszerűbb berendezésekkel és a legmagasabb tisztaságú alapanyagokból készítik. A kiváló minőség, a megbízhatóság, valamint a termékek és színek széles skálája teszi a Karaja Make Upot olyan céggé, amely képes a világpiacon felmerülő igények tökéletes kielégítésére.

Miért választottam a Karaját?

Mert ápolja a bőrt, tartós, akár egész nap kitart. Nagyon innovatív, a színek gyönyörűek, a palettán mindenféle árnyalat megtalálható. Minden bőrtípusra gyártanak alapozókat. A rúzsok között találunk nagyon tartósakat és ápoló hatásúakat is.

R

A Karaja smink tökéletes megjelenést biztosít, ellenáll a párának, hő-és vízálló, hosszantartó hatása akár 13 órán át élvezhető.

R

A Karaja smink kiválóan alkalmas természetes, nappali, alkalmi, esküvői sminkekhez, valamint fotózáshoz, címlapfotókhoz és filmforgatáshoz.

R

A kínálat az adott évszak sminktrendjének megfelelően félévente új szín- és termékválasztékkal bővül. A termékek elegáns és praktikus kiszerelésben kerülnek forgalomba.

Szeretettel várlak a Kanizsai Cintia Beauty Szalonban!

Referenciám

Tekintsd meg eddigi munkáimat

Ha bármi

kérdésed van

Vedd fel velem a kapcsolatot!

8800, Nagykanizsa Magyar utca 2.

Nyitvatartás: bejelentkezés alapján